Őszibaracklé

már kisgyermek kortól...




100 % őszibarack! Ízét tekintve az őszibarackok között van édesebb és kevésbé édes fajta! Cukor hozzáadása nélkül készül, ezért fogyasztva jellemző karakteres ízt érezhetünk! Állaga az átlagtól sűrűbb! Nem szűrtük le! Hűtve az igazi!

Nem csak italként fogyaszthatjuk. Készíthetünk belőle őszibarackos sütemény krémet. 1 vaníliás pudingot 0,5 liter őszibarack lével felfőzzük és kihűlés után tejszínhabbal kikeverve kiváló krémet kapunk.

Pasztőrözéssel tartósított, ezért felbontás után hűtőben tartandó és 3 napon belül fogyasztandó.

Összetevők: 100% natúr, frissen préselt őszibarack lé

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom: 32 kcal/136 KJ

Fehérje: 0,5 g

Zsír: 0,1 g

Szénhidrát: 7,1 g, ebből cukor: 7,0 g

Na: <0,01 g

Só: (Na x 2,5) <0,01 g

Elemi rost: 0,4 g

Kiszerelés: 200 ml; 500 ml; 750 ml