Csípős almapaprika
csípős savanyúság
A csípős savanyúságot kedvelőknek ajánljuk. Sárgás vagy kissé pirosas kerek válogatott paprikák felhasználásával készítettük. A csípősséget a paprikában lévő kapszaicin vegyület határozza meg. Minden paprikában előfordul csak különböző mértékben. Mivel a csípős paprika elősegíti a zsírok lebontását és felgyorsítja az anyagcserét, ezért fogyókúrázók is kedvelik.
Magyaros ételek mellé kiváló!
Összetevők: almapaprika, ivóvíz, cukor, ételecet, étkezési só, babérlevél, köménymag
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom: 22 kcal/94 KJ
Nedvesség: 90,6 g
Fehérje: 0,8 g
Zsír: <0,5 g, ebből telített zsírsavak: <0,1 g
Na: 0,70 g
Só (Na x 2,5): 1,75 g
Elemi rost: 1,9 g
Kiszerelés: 720 ml