Csípős almapaprika

csípős savanyúság




A csípős savanyúságot kedvelőknek ajánljuk. Sárgás vagy kissé pirosas kerek válogatott paprikák felhasználásával készítettük. A csípősséget a paprikában lévő kapszaicin vegyület határozza meg. Minden paprikában előfordul csak különböző mértékben. Mivel a csípős paprika elősegíti a zsírok lebontását és felgyorsítja az anyagcserét, ezért fogyókúrázók is kedvelik.

Magyaros ételek mellé kiváló!

Összetevők: almapaprika, ivóvíz, cukor, ételecet, étkezési só, babérlevél, köménymag

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energiatartalom: 22 kcal/94 KJ

Nedvesség: 90,6 g

Fehérje: 0,8 g

Zsír: <0,5 g, ebből telített zsírsavak: <0,1 g

Na: 0,70 g

(Na x 2,5): 1,75 g

Elemi rost: 1,9 g

Kiszerelés: 720 ml